10. juna zvanično započinje letnja kupališna sezona

SC Park / 7. 06. 2016. / 0 komentara

U petak, 10. juna zvanično započinje letnja kupališna sezona na javnim kupalištima u Kragujevcu. Cena ulaznice za bazene ostaje, kao i prethodnih godina, 200 dinara.

Obaveštavamo udruženja osoba sa invaliditetom, kao i pojedinačne korisnike, da i ove godine mogu ostvariti pravo na povlašćene ulaze i to sezonsku propusnicu sa 20 ulaza, besplatno ili sa 50% popusta u zavisnosti od stepena invaliditeta. Zahtev za ostvarivanje ovog prava treba da sadrži jednu fotografiju, dokaz o identitetu (fotokopija lične karte..) i rešenje nadležnog organa o utvrđivanju stepena invalidnosti, rešenje o kategorizaciji ili proceni radne sposobnosti. Zahtevi sa dokumentacijom predaju se na info pultu zatvorenog bazena svakoga dana od 06 do 24 časova, a rok za predaju zahteva je 30.06.2016.

I ove godine, SC Park nagrađuje najbolje kragujevačke učenike, pa tako pravo na sezonsku propusnicu sa 20 ulaza mogu da ostvare nosioci diplome „Vuk Karadžić“ po završenoj osnovnoj školi i srednjoškolci koji su godinu završili sa prosečnom ocenom 5,00. Zahtev za ostvarivanje ovog prava treba da sadrži jednu fotografiju, dokaz o identitetu i fotokopiju Vukove diplome za osnovce odnosno svedočanstva za srednjoškolce. Zahtevi se predaju na info pultu zatvorenog bazena svakog dana od 06 do 24 časova, a rok za predaju zahteva je 15.07.2016.

Povodom otvaranja sezone, u petak, 10.juna, ulaz na bazen je slobodan za sve posetioce.

Pravilnik o utvrđivanju uslova za dodelu povlašćenih termina i prava na povlašćeni ulaz.

Postavite Vaš komentar

*Poštovani, komentari se prosleđuju moderatoru. Ukoliko komentar ispunjava sve definisane uslove biće objavljen.

Pošalji komentar

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube