Besplatno plivanje za osnovce i srednjoškolce

SC Park / 21. 03. 2012. / 2 komentara

Učenici završnih razreda osnovnih i srednjih škola, od 21. marta, moći će besplatno da koriste usluge zatvorenog bazena. Do 20. aprila dnevno su opredeljena tri termina. Prvi je od 10,30 do 12 sati, drugi od podne do 13,30 a treći od 13,30 do 15,00 časova. Imajući u vidu da su propisani kapaciteti bazena oko 250 korisnika, u naznačenim terminima bazen će moći da koristi maksimalno do 100 učenika, kako bi bili u mogućnosti da nesmetano uživaju u rekreativnom plivanju.

U sredu 21. marta u prvom terminu bazen će prema već utvrđenom rasporedu koristiti učenici osnovnih škola Vuk Stefanović Karadžić i Đura Jakšić, zatim učenici dva odeljenja škole Milutin i Draginja Todrović i tri odeljenja škole Dragiša Luković Španac. Treći termin rezevisan je za srednjoškolce škole Toza Dragović i Politehničke škole.

U slučaju da neko od učenika ne zna da pliva, u naznačenim terminima biće u prilici da prođu elementarnu obuku, s obzirom na to da je monitrana i platforma za neplivače, a o bezbednosti đaka brinuće i obučeni spasioci.

Troškove rekreacije osnovaca i srednjoškolaca na zatvorenom bazenu snosiće grad Kragujevac.

2 komentara

 • Gordana

  Kako ide to oko karata?
  Da li deca ponesu knjizicu kao dokaz da su osnovci ili kako?

 • Sportski centar Park

  Decu dovode profesori.

Postavite Vaš komentar

*Poštovani, komentari se prosleđuju moderatoru. Ukoliko komentar ispunjava sve definisane uslove biće objavljen.

Pošalji komentar

 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube