Javne licitacije: Zakup kafića i prostora za prodaju hrane

SC Park / 4. 05. 2018. / 0 komentara

USFK Park raspisala je javne licitacije za izdavanje u zakup kafica na otvorenim bazenima, i prostora za prodaju hrane sa rostilja i sendvica, za rad u letnjoj kupalisnoj sezoni 2018.godine.
Kafic se nalazi na prostoru terase otvorenih bazena i jedini je objekat koji prodaje pice na bazenima. Pocetna cena za izdavanje kafica u zakup je 1,5 miliona dinara za sezonu, a pravo ucesca na licitaciji imaju sva lica registrovana za obavljanje delatnosti 56.30 – usluga pripremanja i posluzivanja pica. Javno nadmetanje usmenim putem odrzace se u petak, 11.maja sa pocetkom u 12 casova u prostorijama Ustanove u sportskoj hali “Gordana Goca Bogojevic”

Prostor za prodaju hrane sa rostilja i sendvica nalazi se pored ambulante i izdaje se po pocetnoj ceni od 300.000 dinara za sezonu, a pravo ucesca na licitaciji imaju sva lica registrovana za pripremanje i prodaju hrane. Javno nadmetanje usmenim putem odrzace se u petak, 11.maja sa pocetkom u 13 casova u prostorijama Ustanove u sportskoj hali “Gordana Goca Bogojevic”
Ustanova godinama renovira deo po deo zgrade otvorenih bazena pa ce pre pocetka ove letnje sezone biti zavrseni i radovi na hidroizolaciji terase bazena i preko potrebna rekonstrukcija toaleta i dezo-barijera na otvorenim bazenima.

Vise informacija moze se naci na sajtu Ustanove – http://www.scpark.rs/licitacije/

Postavite Vaš komentar

*Poštovani, komentari se prosleđuju moderatoru. Ukoliko komentar ispunjava sve definisane uslove biće objavljen.

Pošalji komentar

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube