KG Fest

SC Park / 4. 05. 2012. / 0 komentara

SC „Park Kragujevac“ biće organizator jedne potpuno nove manifestacije, pod nazivom „KG Fest“ koji će se održati u subotu 5. maja, sa početkom u 9 sati i trajaće do 15 sati, na lokaciji sportskog terena „Koš“ u Velikom parku. U 9 sati na samom početku deliće se kačamak i rakija u skladu sa tradicijom.

U sklopu programa predstaviće se Centar za negovanje tradicije i kulture „Abrašević“, dečiji hor „Amadeus“, učenici osnovnih škola koji će čitati sastave na temu Đurđevdana i dana Grada, hor OŠ Treći kragujevački bataljon, kamerni orkestar FILUM-a, baletska škola „Aplauz“, plesni klub „Dinamic“, karting klub ASK „Kragujevac“, klub ljubitelja fiće, glumci pozorišta mladih „Abrašević“, polaznici škole crtanja „Celus“, kragujevački bendovi, DJ Laki, trka mladih u organizaciji Udruženja mladih „Kg Polis“.

Tradicionalnu organizaciju Đurđevdanskog uranka želeli smo da presvučemo u urbano odelo sa primesama tradicije koja diše kroz moderno. Po prvi put novoosnovano preduzeće – SC „PARK Kragujevac“ ima čast da bude organizator okupljanja umetničkih, sportskih i kulturnih struja kroz jedinstven projekat „Kg Fest“.

Slogan KG Festa je : „Slavimo prošlost, živimo budućnost“.

Postavite Vaš komentar

*Poštovani, komentari se prosleđuju moderatoru. Ukoliko komentar ispunjava sve definisane uslove biće objavljen.

Pošalji komentar

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube