Nikola Trajković – Pripreme za prvenstvo Evrope u plivanju

SC Park / 24. 05. 2012. / 0 komentara

Zatvoreni bazen u Kragujevcu još jednom je ugostio plivača iz zrenjaninskog plivačkog kluba „Proleter“, u pitanju je mladi Nikola Trajković, juniorski i seniorski prvak države koji se vredno priprema za juniorsko prvenstvo Evrope u plivanju.

Ponovni dolazak u cilju što bolje pripreme za predstojeće takmičenje dokazuje da novootvoreni zatvoreni bazen u Kragujevcu u potpunosti ispunjava neophodne uslove za trening vrhunskih plivača koji hrabro i vrlo predano jurišaju na nove rekorde i medalje. Zatvoreni bazen ima tu čast da plivači svetskog glasa i ranga, mladi i perspektivni daju svoje ocene i sud o uslovima za trening, koji su po njihovom mišljenju čak i prevazišli početna očekivanja. Spoj ambijenta, radne atmosfere, uigranog tima ljudi produkuje vanredne rezultate, reči Nikole Trajkovića su još jedan dokaz za to.

-Bazen je jako dobar, ima sve potrebne uslove, znatno je bolji od našeg u Zrenjaninu. Vratio sam se u Kragujevac na pripreme jer me očekuje prvenstvo Evrope u plivanju za šest nedelja i ovo je idealno mesto za trenig i pripremu i očekujem da ću napredovati. Ovo je olimpijski bazen i nama je to u ovom pripremnom periodu neophodno, može se plivati 50 metara što je sada bitno. Trener mi meri vreme i sve protiče kako treba. Prošle godine sam se plasirao u polufinale juniorskog prvenstva Evrope u plivanju, očekujem to i ove godine na prvenstvu koje sledi. Do sada su moji rezultati išli uzlaznom putanjom, mada još uvek nije to što bi trebalo biti, ali bitna je redovnost i disciplina, ne smeju se praviti veće pauze, kad jednom izgubiš kondiciju gotovo je. Zatvoreni bazen rado preporučujem svim svojim kolegama plivačima, ali i ostalim ljubiteljima zdravog načina života.

Postavite Vaš komentar

*Poštovani, komentari se prosleđuju moderatoru. Ukoliko komentar ispunjava sve definisane uslove biće objavljen.

Pošalji komentar

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube