O nama

Naziv: Privredno društvo sportski Centar „Park“

Osnivač: Grad Kragujevac

Sportski Centar „Park“ rukovodi kompleksom bazena na otvorenom, zatvorenim bazenom, jezerom u Šumaricama i halom „Gordana Goca Bogojević“. SC Park nastaje kao odgovor na razvojne tendencije grada u domenu infrastrukture i sportskih objekata. Osnovna delatnost SC Park je obavljanje poslova od javnog značaja u oblasti održavanja sportskih objekata, organizovanje sportskih manifestacija, takmičenja, pružanje usluga treninga i rekreacije. U okviru sporedne delatnosti nalaze se poslovi koji će doprineti razvoju ugostiteljsko-turističkog potencijala grada Kragujevca.

Vizija, misija i ciljevi:

Naša vizija ogleda se u tome da inovativnim pristupom uđemo u oštru konkurentsku trku u sferi pružanja usluga, koje se odnose na sportsko- rekreativne , ugostiteljske i turističke programe i da zahvaljujući istrajnosti sprovedemo početne zamisli u lidersku poziciju SC “Park” kako u Kragujevcu, tako i u Srbiji.
Motivaciona i orijentaciona snaga za realizaciju visoko rangiranih ciljeva SC “Park”, kao što su usluge visokog kvaliteta, u potpunosti prilagođene zahtevima i potrebama naših korisnika, ogleda se u timu ljudi koji će svojim vizionarstvom i sposobnošću iznalaženja pravih rešenja doprineti jednoj svrsishodnoj i delotvornoj atmosferi rada.
Imamo za cilj da razvijemo sistem usluga koji će doprineti privlačenju postojećih i potencijalnih turista i na taj način doprineti razvoju turističkog potencijala Kragujevca.

Sve naše ideje temelje se na principima, kao što su: na zahtev i potrebe korisnika naših usluga odgovoriti sa najvišim stepenom kvaliteta, uz poštovanje zakonskih, poslovnih, etičkih standarda, uspostavljanje trajne i stabilne veze sa korisnicima, klijentima i poslovnim partnerima, da se pozicioniramo na tržištu kao društveno odgovorno preduzeće koje doprinosi javnom dobru zajednice, pored toga akcenat je i na uspostavljanju i jačanju lojalnosti zaposlenih, kao i briga o njihovim pravima i potrebama, ujedno uspostavljajući visoke standarde rada, uz sve to dati jedan sveopšti doprinos razvoju sporta u Kragujevcu i šire. Sve ove napore integrisaćemo i usmeriti u pravcu postizanja liderske pozicije. Prednost dajemo: timskom i fer-plej radu, stručnosti, kolegijalnosti, poštovanju, spremnosti da se radi pod stresom i u rizičnoj zoni poslovanja, koja je naročito dominantna u vremenima krize, cenimo inovativnost i predanost radu.

Uz pomoć jasno definisanih orijentira delovanja u narednim godinama prerašćemo u preduzeće koje svoje poslovanje temelji na kontinuiranom napretku, koje je spremno da odgovori na promene uz implementaciju savremenih poslovnih trendova i stalnu afirmaciju stručnog kadra.

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube