Objavljivanje komentara


Kada pošaljete komentar potrebno je da moderator odobri Vaš komentar kako bi bio vidljiv na sajtu.

Molimo Vas da pročitate sledeće uputstvo:

-Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke, vređanje, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni.

-Od posetioca se očekuje da komentarišu vest i iznesu svoje mišljenje u pogledu objavljene vesti.

-Molimo Vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost komentara koje šaljete.

-Komentari pisani isključivo velikim slovima, neće biti objavljeni.

-Komentari kojima nam skrećete pažnju na slovne greške, tehničke i druge propuste u objavljenim vestima neće biti objavljeni, a greške će da se isprave.

-Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove Sportskog centra Park. Međutim, po postojećem Zakonu o javnom informisanju Sportski centar Park odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na našem veb sajtu pa će se u skladu sa tim i odnositi prema komentarima posetioca.

Moderator Sportskog centra Park zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni. Moderator Sportskog centra Park nije u obavezi da Vam obrazloži razlog ne objavljivanja Vašeg komentara.

Sportski centar Park zadržava pravo da bez najave promeni ili modifikuje navedena pravila. Važeća pravila možete pronaći na adresi www.scpark.rs/objavljivanje-komentara .

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube