Prijem direktora osnovnih i srednjih škola

SC Park / 22. 03. 2012. / 0 komentara

Povodom akcije besplatnog rekreativnog plivanja za učenike osnovnih i srednjih škola, u restoranu zatvorenog bazena, sa početkom u 11 sati održan je prijem za direktore osnovnih i srednjih škola sa teritorije Kragujevca. Prisutnim direktorima škola, obratili su se sami organizatori prijema, Branko Krmanović, član Gradskog veća za omladinu, sport i turizam, Jovan Pavlović – Bojadžić, pomoćnik gradonačelnika za sport i Nemanja Čalija, zamenik generalnog direktora SC „Park Kragujevac“.

Istakli su da se ova akcija sprovodi u cilju da se deca animiraju i da im se približi značaj plivanja i da se kod njih probudi interesovanje za vodene sportove. Kako bi i deca van Kragujevca mogla da koriste ovu pogodnost, besplatnog korišćenja bazena, obezbeđen je prevoz u trošku organizatora akcije, ali je neophodno samo da se dostavi obaveštenje dan ranije.

-Potrebno je da se deca privuku u što većem broju, vaterpolo je veoma značaj sport i deca sada imaju mogućnost da tokom cele godine koriste bazen – izjavio je Jovan Pavlović – Bojadžić, pomoćnik gradonačelnika za sport. Pored toga, uputio je molbu svim direktorima i profesorima, da iskoriste ovu priliku i da je posebno značajan momenat da je sve besplatno.

Zamenik generalnog direktora Nemanja Čalija, izjavio je da će SC „Park“ za ovu akciju uposliti sve svoje spasilačke kapacitete i da je bezbednost dece koja dolaze, na prvom mestu. Pored toga potrebno je da se dan ranije SC „Park“ obavesti o broju učenika koji dolaze iz određene škole, kako bi sve bilo maksimalno organizovano i usklađeno sa potrebama dece.

Po terminu za sve škole, maksimalan broj učenika je 100. Ovo je jedan lep početak druženja sa bazenom i SC „Park“. – zaključio je Branko Krsmanović.

Postavite Vaš komentar

*Poštovani, komentari se prosleđuju moderatoru. Ukoliko komentar ispunjava sve definisane uslove biće objavljen.

Pošalji komentar

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube