Školica sporta – april 2012.

Tim sastavljen od stručnih trenera iz svih sportskih disciplina, koji realizuje program „Škola sporta“ u sklopu Sportskog centra „Park“, osmislio je zanimljiv način za animiranje dece i roditelja. U utorak u 18 časova organizovali su malo iznenađenje za sve polaznike Škole sporta, reč je o žurci uz balone i sokiće, a nakon toga očekivao ih je redovan trening.

Na ovaj način spojili su zabavu i sport, pokazali da brinu o dečijem razvoju i napredovanju, ali i o njihovom druženju, koje treba da bude najvažniji detalj svakog detinjstva i odrastanja.

Porazgovarali smo i sa prisutnim roditeljima o njihovom viđenju ovakvog događaja, kao i o tome kakva su im očekivanja u budućem periodu od Škole sporta i da li će se i oni uključiti u rekreativni deo namenjen upavo njima.

Pošto su moja deca mala, jedno ima 3 i po, jedno 5 godina, ovo je super, nema nekih aktivnosti da bi moralo sve da se radi po nekom striktnom programu, mislim da je opuštenije i nama roditeljima to lično više odgovara. Pokušavali smo u nekim drugim školama, ali nije išlo jer su oni mali i ne znaju da slušaju. – izjavila je majka dvoje dece koji su polaznici Škole sporta.

Više fotografija možete pogledati na našoj facebook stranici.

Informacije: 060 23 40 710

 

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube