Zatvoreni bazen

Zatvoreni bazen u Kragujevcu nalazi se na jednoj od najlepših lokacija u Kragujevcu, na samo metar od kompleksa otvorenih bazena, Parka, nedaleko od Šumarica s jedne strane i Centra grada s druge strane, svojom lokacijskom pozicijom postaće nezaobilazni deo svakog Kragujevčanina.

Objekat građen u skladu sa najsavremenijim arhitektonskim rešenjima, prostire se na oko 5600 m2 u čijem sklopu se nalazi bazen površine 50×25 metara, tribine sa smeštajnim kapacitetom od 360 do 390 sedišta, sam objekat obogaćen je i panoramskim liftom koji je u službi povezivanja bazena sa restoranom, predviđene su i prostorije koje će biti namenjene za fitnes i rekreativne sportove, takođe raspolaže i savremeno opremljenim svlačionicama, kancelarijskim delom za potrebe poslova top i operativnog menadžmenta, izvan objekta nalazi se uređena zelena površina koja sam kompleks obogaćuje prirodnom notom.
Sva rešenja sprovedena u delo na projektu prvog zatvorenog bazena, obećavaju da će ovaj visoko uređeni i modernistički objekat ponuditi kompletan asortiman usluga za razvoj profesionalne i rekreativne plivačke discipline kako stanovnika sa područja Kragujevca, tako i ljudi iz njegove šire okoline.

Reč je o objektu koji svojim prostornim rešenjem, položajem i dimenzijama ide u korak sa osnovnim principima arhitekture, u njemu je stopljena umetnost gradnje, dizajniranja i vizionarskog projektovanja grada koji ulazi u sferu urbanog, sofisticiranog, praktičnog i modernog življenja. Kragujevac je postao ponosni vlasnik zatvorenog bazena koji se može istaći kako funkcionalnom tako i estetskom dimenzijom. Izbor materijala, kolorita naizgled u kontrastu sa sredinom koja ga okružuje daje joj moderno osveženje i zelenim površinama koje ga okružuju dobija na svojoj komplementarnosti sa realnim prirodnim okruženjem.

Bazen je izgradjen prema svim FINA standardima za međunarodna takmičenja u plivanju i vaterpolu.

Radno vreme i cene

Galerija

Live Stream

Virtuelna prezentacija

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube