Zatvoreni bazen neće raditi za građanstvo do 25. avgusta

SC Park / 17. 08. 2012. / 0 komentara

Poštovani korisnici, obaveštavamo Vas da zatvoreni bazen Sportskog centra „Park“ neće raditi za građanstvo u periodu od subote, 18. avgusta, od 16 časova, do subote, 25. avgusta u 8 časova, zbog održavanja Fajnal-fora Druge lige Srbije u vaterpolu i renoviranja.

Na završnom turniru Druge lige Srbije, vaterpolisti kragujevačkog Radničkog pokušaće da izbore plasman u viši rang u debitantskoj sezoni, a prvi protivnik biće im ekipa Novog Beograda. Zbog ovog turnira zatvoreni bazen neće raditi za građanstvo od subote, 18. avgusta, od 16 časova do nedelje u 24 sata. Ulaz na sve mečeve je besplatan, a evo i kompletnog rasporeda turnira:

Subota, 18. avgust

17.30 – prva polufinalna utakmica – Valis : Kraljevo
20.00 – druga polufinalna utakmica –  Novi Beograd : Radnički

Nedelja, 19. avgust

17.30 – za treće mesto
20.00 – finale

Po završetku turnira kreću tekući radovi i popravke u zgradi zatvorenog bazena, pa objekat neće raditi od ponedeljka, 20. avgusta, u 8 časova, do subote, 25 avgusta, u 8 sati. Za to vreme radnici će menjati vodu u bazenu, čistiti korito bazena, sređivati kupatilo, menjati tuševe, ubacivati fenove, krečiti i sređivati prostorije za presvlačenje, a sve u cilju povećanja kvaliteta i zadovoljstva posetilaca bazena.

Zatvoreni bazen nastavlja sa radom za građanstvo u subotu, 25. avgusta, od 8 sati.

Postavite Vaš komentar

*Poštovani, komentari se prosleđuju moderatoru. Ukoliko komentar ispunjava sve definisane uslove biće objavljen.

Pošalji komentar

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube